Ackreditering
Dessa skapades exklusivt för SENABs projekt Goodbye Kansas på Hammarbyterrassen. Projektet var av stor omfattning både kvadratmetermässigt men även gällande den mängd personal som vistades på bygget. Efter att Skanska lämnade över bygget till SENAB gjordes bedömningen att låta ackrediteringar göras för att ha bättre kontroll på vilka som hade tillgång till platsen. Tre olika varianter av ackrediteringen togs fram för att möta de olika behoven. En tom variant där både namn och företag fick fyllas i, en variant där företaget var tryckt och en tredje variant där både namn och företag var tryckt sedan start.
Typografin och den orangea färgen hämtades från SENAB medan fiskbensmönstret i grunden inspirerats av det golv som lades i den 500kvm stora fastigheten som byggdes åt Goodbye Kansas. Golvmönstret var ett mycket omtalat element på bygget och blev en tydlig symbol att använda i designen. Hammarbyterrassen och årtalet inkluderades för att kunna projekt- och tidsbestämma ackrediteringarna.

Roll-Up
Utifrån SENABs grafiska manual skapades roll-upen med lugna tilltalande färger. Designen delades upp i tydliga segment med texten naturligt i det vänstra fältet där den kunde tala fritt. Logotypen skulle finnas med mot vit bakgrund och för att undvika att designen blev för blockig lades pilen till för att skapa en mer sömlös övergång från vitt till grått block. Utseendet liknar även en pratbubbla vilket blir inbjudande att se som exempelvis besökare på en mässa.
Back to Top